Αριδαία: Καταφύγιο για τα αδέσποτα το κέντρο της πόλης!

Δέκτης παραπόνων και καταγγελιών γίνεται καθημερινά η ιστοσελίδα μας, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Αριδαίας, από την έντονη  παρουσία σε κεντρικά σημεία-και όχι μόνο- αυτής, από αγέλες μεγαλόσωμων σκύλων, τα οποία περιφέρονται ειδικότερα στην κεντρική πλατεία, σκορπώντας τον τρόμο σε μεγάλους και κυρίως σε μικρά παιδιά που παίζουν ανέμελα στην πλατεία.

Χαρακτηριστικά, σήμερα (23/7) βραδινές ώρες, στην κεντρική πλατεία του παλαιού Δημαρχείου και έμπροσθεν χώρου  προσφάτως  λειτουργούντος καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος, επτά (07) μεγαλόσωμα τετράποδα, είχαν… κατασκηνώσει στην μέση του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ενώ σε απόσταση αναπνοής, έπαιζαν μικρά παιδάκια.

Ύστερα από λίγη ώρα, τα παραπάνω τετράποδα… μετακόμισαν σε σακούλες απορριμμάτων που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο (κάτω από την σημαία της πλατείας) και ανάμεσα σε θαμώνες των καταστημάτων της πλατείας, επιδόθηκαν στο άνοιγμα-σκίσιμο αυτών προς εξεύρεση τροφής, σκορπώντας τα απορρίμματα στον περιβάλλοντα χώρο, δημιουργώντας μία απαράδεκτη εικόνα. Εικόνα, που δεν τιμά τον πολιτισμό μας, αλλά και τους αρμόδιους της πόλης… 

By Sakis

Πηγή: karatzova.com

Επικοινωνία