Αριδαία: Και φέτος η καρδιά του... τένις, χτυπά στην Αλμωπία!

Πραγματοποιήθηκε χθες (23/8) απογευματινές ώρες η τελετή έναρξης των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Junior U16, στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, στο 2ο χιλιόμετρο της ε.ο Αριδαίας-Πιπεριάς-Πέλλας.

Στην τελετή έναρξης, στην οποία συμμετέχουν περί τους ενενήντα (90) περίπου αθλητές από δώδεκα (12) συνολικά  χώρες, παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του αθλήματος, ενώ παρόντες ήταν ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Σηφάκης Γιάννης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, ο Γ.Γ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σταματιάδης Δημήτρης,  Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας.

Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Τσαρκνιάς Πέτρος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο Βουλευτής Σηφάκης Γιάννης και ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε τόσο από τον Τσαρκνιά Πέτρο, όσο και από τον Σηφάκη Γιάννη, για την ανάγκη λειτουργίας και παραχώρησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην αγορά της πόλης (δίπλα στο ΚΤΕΛ Αλμωπίας), η ανακαίνιση της οποία θα γίνει αποκλειστικά με έξοδα και δαπάνες του Ομίλου Αντισφαίρισης, προκειμένου πρωινές ώρες χρησιμοποιηθεί από τα Σχολεία της πόλης και τις απογευματινές από τα μέλη του Ομίλου.

Στην συνέχεια ακολούθησε επίδειξη τένις με αμαξίδιο από τον αθλητή Βαζούρα Κώστα, που ήρθε για το σκοπό αυτό από τη Λάρισα, και η γιορτή συνεχίσθηκε με  διαγωνισμούς  των αθλητών και  μουσική.

 

 

 

Επικοινωνία