ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ''ΑΠΑΝΤΗΣΗ'' ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Είμαστε τίμιοι διαχειριστές της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας»

Εκφράζω την στήριξή μου στην απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας σχετικά με την μετεγκατάσταση δομών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία, στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας και της αποδοτικότητάς τους. Ως Δημοτική Αρχή αποδείξαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ότι όχι μόνο δεν υποβαθμίζουμε την Δ.Ε. Εξαπλατάνου, αλλά ορίσαμε Αντιδήμαρχο με έδρα τον Εξαπλάτανο και μάλιστα με αυξημένες αρμοδιότητες.

Σε αυτά τα πλαίσια, μεταφέρουμε και το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου και αυτή είναι η απάντησή μας στην καταστροφολογία που θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν. Για ό,τι κάνουμε, έχουμε ως μοναδικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και όχι μεμονωμένες απόψεις και θέσεις που εξυπηρετούν μόνο προσωπικά συμφέροντα. (ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε το σπουδαίο έργο και σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι», τη στιγμή που την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο παρακαλούσαν για να πληρωθούν ακόμα και με 10 μήνες καθυστέρηση, δεν είχαν ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης για να λειτουργήσουν και πολλές φορές αναγκάζονταν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Όλα αυτά δεν θα πρέπει να τα ξεχνούν και να σέβονται τις προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά της Διοίκησης.

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία