ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 35ΧΡΟΝΟ ΔΡΑΣΤΗ

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 35χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Με το πρόσχημα βλάβης στις κλειδαριές του αυτοκινήτου του κατάφερε και απέσπασε χρηματικά ποσά από πολίτες της περιοχής για δήθεν επιδιόρθωση του

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απατών σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 22 και 53 ετών σε περιοχή της Πέλλας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 35χρονος την 07-11-2015 προσέγγισε τον 53χρονο και με το πρόσχημα πως δεν μπορούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, λόγω ξαφνικής βλάβης των κλειδαριών του οχήματος, τον έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ, για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε το δήθεν πρόβλημα.

Στη συνέχεια την 08 και την 09 Νοεμβρίου του 2015, χρησιμοποιώντας ακριβώς την ίδια μεθοδολογία, κατάφερε να αποσπάσει το συνολικό ποσό των 1.000 ευρώ, από έναν 22χρονο ημεδαπό στην ίδια περιοχή. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για το ίδιο αδίκημα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Επικοινωνία