ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΕΒΔΟΜΑΔΑ'' ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ... (ΦΩΤΟ)

Άλλα δύο τροχαία ατυχήματα (συνολικά τρία) έλαβαν χώρα δυστυχώς τις ημέρες των χριστουγέννων στην περιοχή της Αλμωπίας- εκτός από το σοβαρό θανατηφόρο ατύχημα που έγινε την 26/12 στον κόμβο Αψάλου-Έδεσσας (ΔΕΣ ΕΔΩ) και είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 59χρονου συμπολίτη μας- στην ίδια επαρχιακή οδό (Αριδαίας-Αψάλου), αναδεικνύοντας παράλληλα για μία ακόμη φορά, εκτός των άλλων, τις ευθύνες (ποινικές και αστικές) των αρμοδίων για τις παραλείψεις που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Πέλλας, και δεν αποκαθίστανται με υπαιτιότητά τους. (Διαβάστε σε επόμενη ανάρτησή μας, σχετικά με το θέμα αυτό).

Συγκεκριμένα , στην πρώτη περίπτωση, όχημα που εκινείτο εντός της πόλεως Αριδαίας και επί της οδού Λ. Ξενιτίδη, έμπροσθεν του Δημοτικού Σταδίου, με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και υπέπεσε αρχικά επάνω σε παρακείμενο επί της οδού δένδρο, και στην συνέχεια σε κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ, κόβοντας στην μέση, σαν... πράσο το δένδρο, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην κολώνα φωτισμού (ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ 1). Δε γνωρίζουμε αν τραυματίσθηκε ο ή οδηγός, γεγονός το οποίο απευχόμαστε, σίγουρα όμως το όχημά του θα πρέπει να υπέστει σοβαρές υλικές ζημίες.

Στην δεύτερη περίπτωση, στην ίδια ως άνω επαρχιακή οδό, λίγο μετά το γήπεδο της τ.κ Ξιφιανής-Πέλλας και στην πρώτη διασταύρωση, οδηγός οχήματος, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, υπέπεσε επάνω στον συνδυασμό πινακίδων Ρ-77 με  Ρ-52δ που υπάρχει στο διαχωριστικό της οδού, με αποτέλεσμα, κυριολεκτικά να την... ξεριζώσει και να την καταστρέψει ( ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ 2 & 3). Και σ΄αυτήν την περίπτωση, δε γνωρίζουμε αν τραυματίσθηκε ο ή οδηγός, γεγονός το οποίο και πάλι  απευχόμαστε, σίγουρα όμως το όχημά θα πρέπει να υπέστει σοβαρές υλικές ζημίες.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία