ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Τ.Κ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ

Τήρησαν την υπόσχεσή τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, οι οποίοι το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σωσάνδρας συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Νίκο Μήντση την επόμενη κιόλας μέρα από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δουν από κοντά το μικρό ευτυχώς πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Νηπιαγωγείο από την υγρασία και για το οποίο όπως είπε ο Δήμαρχος θα αναζητηθεί άμεσα η καλύτερη δυνατή λύση.

Την ίδια στιγμή, διαπίστωσε από κοντά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο Δημοτικό Σχολείο και αφορούν στην συντήρηση και μικροεπισκευή της στέγης, στις επεμβάσεις στον αύλειο χώρο, καθώς επίσης και στην προμήθεια υλικών για την καλωδίωση του δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τόσο ο κ. Μπίνος και ο κ. Γεωργίου, όσο και ο Πρόεδρος κ. Μήντσης συμφώνησαν ότι υπάρχει μία εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά με στόχο την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων ζητημάτων που αφορούν στην Τοπική Κοινότητα Σωσάνδρας.

Επίσης, την Τ.Κ. Φιλώτειας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τόλη Ουργαντζόγλου. Εκεί πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο κ. Μαρία Δημητρίου, η οποία μίλησε στον Δήμαρχο για τα προβλήματα του χωριού τα οποία έχουν συσσωρευτεί λόγω της απραξίας των προηγούμενων χρόνων.

Βασικό ζήτημα κατά την Πρόεδρο είναι οι λακκούβες , για τις οποίες ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθούν την Άνοιξη, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα. Στο τέλος της συνάντησης όλοι συμφώνησαν ότι υπάρχει μία ουσιαστική συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά.

 

 

 

 

Επικοινωνία