ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ-ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ

Περιοδεία στην Τοπική Κοινότητα Περίκλειας – Λαγκαδιάς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστα Ζαχαριάδη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστο Γεωργίου, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Γιώργο Γούδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Τόλη Ουργαντζόγλου και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Πρόεδρο του χωριού κ. Χρυσούλα Σούση και να περιηγηθεί στα δύο ακριτικά χωριά της Αλμωπίας, ενώ συνομίλησε και με πολλούς κατοίκους. Όπως τον ενημέρωσε η Πρόεδρος και διαπίστωσε ο Δήμαρχος, η συγκεκριμένη περιοχή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, τα οποία όμως είναι βέβαιο ότι με την συνέχιση της αποτελεσματικής δουλειάς που γίνεται θα επιλυθούν.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Λ.Ο ''ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ'' ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Λαογραφικού Ομίλου «Οι Άλμωπες» στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έπεσαν στο τραπέζι πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο για την πλούσια πολιτιστική του δράση και τόνισε ότι αποτελεί τιμή για τον Δήμο μας που υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση για προσφορά στην παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο «Δασάκι», η επισκευή του οποίου έχει ήδη ανατεθεί σε εργολάβο και θα ξεκινήσει άμεσα, ώστε να δοθεί και πάλι προς χρήση το Καλοκαίρι και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα δρώμενα της Αλμωπίας.

 

 

Επικοινωνία