ΑΡΙΔΑΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΤΣΟΛΙΑ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Υποτονική ήταν η κίνηση χθες  Κυριακή 13/12 στην Λουτρόπολη της Αλμωπίας, αφού όμως μας ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής, κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ειδικότερα πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η κίνηση δεν είναι μεγάλη, αλλά μετά την Κυριακή 20/12, θα γίνεται στην περιοχή το αδιαχώρητο. Οι χώροι στάθμευσης των Λεωφορείων κλπ οχημάτων, σχεδόν άδειοι, όπως και τα καφέ και οι ταβέρνες της περιοχής. 

Μάλλον είναι η περίοδος ξεκούρασης των… πολεμιστών (καταστηματαρχών, σερβιτόρων κλπ επαγγελματιών της περιοχής), πριν τη μεγάλη... μάχη (εξυπηρέτηση των επισκεπτών). Πιστοί στο καθήκον τους και παρόντες ως συνήθως στο σημείο, με κρύο και βροχή, οι συμπαθείς οργανοπαίκτες, οι υπάλληλοι καθαριότητας και οι φύλακες του Δήμου, καθώς και η μασκώτ των Λουτρών, ο πασίγνωστος πλέον Τσολιάς, που προσπαθεί με την εμφάνιση και τον τρόπο του να προσελκύσει πελατεία στην ομώνυμη ταβέρνα. Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία