Ανησυχία στη Χαλκηδόνα- Θεσσαλονίκης για τη βεντέτα μεταξύ οικογενειών τσιγγάνων

Τεταμένη ήταν το Σαββατοκύριακο η ατμόσφαιρα σε οικισμό τσιγγάνων στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, όπου φαίνεται ότι ξέσπασε βεντέτα μεταξύ οικογενειών, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε μία έγκυος γυναίκα, 21 ετών, η οποία έπεσε θύμα ληστείας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα στην Αστυνομία, τρεις νεαροί άνδρες, μεταξύ αυτών ένας 26χρονος, χρησιμοποιώντας σωματική βία εναντίον της, άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε 350 ευρώ και κοσμήματα. Η καταγγέλουσα ενημέρωσε τους οικείους της για το τι είχε συμβεί και το βράδυ της επόμενης ημέρας, ο σύζυγός της, μαζί με συγγενείς του, εντόπισαν τον 26χρονο, στον οποίο επιτέθηκαν και του πήραν τα χρήματα που είχε πάνω του.

Η επίθεση δεν έμεινε αναπάντητη από τον 26χρονο, που, θέλοντας να πάρει πίσω το αίμα του, έφτασε με τέσσερις γνωστούς του στο σπίτι της εγκυμονούσας, όπου κρατώντας καραμπίνες άνοιξαν πυρ, με συνέπεια να προκαλέσουν επιπόλαια τραύματα στη γυναίκα και σε ένα 9χρονο κοριτσάκι. Τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης. Από την Αστυνομία δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις, ενώ η υπόθεση ερευνάται. 

Επικοινωνία