ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ...

Άγνωστος άντρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο την τράβηξε με τη βία από το χέρι για να τη βάλει μέσα. Προσπάθεια αρπαγής 15χρονης στην Πάτρα. Ανησυχία επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πατρών Κλάους, από το περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, άγνωστος άντρας επιχείρησε να απαγάγει 15χρονη και αν τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.

Το κορίτσι λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, επέστρεφε σπίτι της και στο ύψος του σταδίου ο άγνωστος άντρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, την τράβηξε με τη βία από το χέρι, αλλά το κορίτσι έβαλε τις φωνές ζητώντας βοήθεια. Ο άντρας πανικοβλήθηκε και η ανήλικη του ξέφυγε και άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει με αποτέλεσμα να γίνει το περιστατικό αντιληπτό από θαμώνες παρακείμενου καφενείου, οι οποίοι προσέτρεξαν σε βοήθεια, αποτρέποντας τον άγνωστο να ολοκληρώσει το σχέδιο του και να τραπεί σε φυγή για να μην τον δουν και τον ακινητοποιήσουν.

Τελικά ένας από τους θαμώνες του καφενείου οδήγησε την 15χρονη στο σπίτι της, καθώς αρνιόταν να πάει μόνη της, γιατί ήταν τρομοκρατημένη. Και όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά την προσπάθεια αρπαγής ανήλικου από"Ρομά" στο λιμάνι της Πάτρας.Τα παιδιά μας και τα μάτια μας...

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία