ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ''-ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την παρουσία ελάχιστων αγροτών της Αλμωπίας, εν αντιθέσει με αυτήν των αγροτών της Σκύδρας xθες (11/01), (ΔΕΣ ΕΔΩ), πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/01) απογευματινές ώρες η συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, προκειμένου συζητήσουν  θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, περί τους 50 μόνο περίπου αγρότες!! από ολόκληρη την Αλμωπία!!, συγκεντρώθηκαν στην παραπάνω αίθουσα, όπου ο Πρόεδρος του Α.Σ Αλμωπίας,  Τσέμπης Ξενοφών, ανέλυσε και ανέπτυξε τα κυριότερα θέματα, σχετικά με το ασφαλιστικό, την φορολογία και τις μετέπειτα ενέργειες και δράσεις του συλλόγου, εν όψει ψήφισης των σχετικών Νομοσχεδίων που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας μας.

Τελικά αποφασίσθηκε η κάθοδος των αγροτών αύριο (13/01) πρωινές ώρες στο κτήριο του ΟΓΑ  Θεσσαλονίκης, όπου μαζί με αγρότες άλλων περιοχών θα προβούν στην κατάληψή του. Παρών στην συγκέντρωση και ο Δήμαρχος Αλμωπίας, η παρέμβαση-προτροπή του οποίου προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκόμενους, όταν ύστερα από μία μικρή ένταση-λογομαχία μεταξύ των αγροτών, παριστάμενος αγρότης, λαβών τον λόγο ανέφερε ότι...

... ‘’Πρέπει να… ξυπνήσουμε όλοι μας. Ξεκινά μία επανάσταση και ένα νέο Κιλελέρ’’, σχολιάζοντας αρνητικά  την μικρή προσέλευση στην συγκέντρωση,  και την απροθυμία των παριστάμενων αγροτών στην αυριανή  συμμετοχή τους στην Θεσσαλονίκη, ανέφερε (ο δήμαρχος) ότι ‘’ Δεν χρειάζεται να συμμετάσχουν όλοι οι αγρότες, αλλά αρκεί η συμμετοχή μίας μικρής αντιπροσωπείας σ΄αυτήν’’!! ακυρώνοντας έτσι με αυτήν του την τοποθέτηση, την προσπάθεια του Προέδρου του Α.Σ, που πάσχιζε να πείσει τους αγρότες να συμμετάσχουν στην αυριανή εκδήλωση.  Δείτε το σχετικό  βίντεο ΕΔΩ:

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

Επικοινωνία