ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ... ΜΙΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Σε όλη τη Μακεδονία σχεδόν είχε απλώσει τα... πλοκάμια του στην απάτη, ο 35χρονος απατεώνας που ξεγέλασε στην Αριδαία και στη Σκύδρα άτομα, με την μέθοδο βλάβης των κλειδαριών του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανάρτησής μας (ΔΕΣ ΕΔΩ)  με το οποίο έγινε γνωστή  εξιχνίαση 3 περιπτώσεων απάτης που διέπραξε 35χρονος σε βάρος 3 ημεδαπών...

...στην Αριδαία και στην Σκύδρα Πέλλας με το πρόσχημα πως δεν μπορούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, λόγω ξαφνικής βλάβης των κλειδαριών του οχήματος, συμπληρωματικά αναφέρεται ότι όπως προέκυψε από την έρευνα εμπλέκεται σε δύο επιπλέον περιπτώσεις απάτης και κλοπής στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 27-09-2015, προσέγγισε 30χρονο ημεδαπό και αρχικά τον έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε δήθεν πρόβλημα του οχήματος του πλην όμως ο παθών αντέδρασε και τότε ο 35χρονος του άρπαξε το προαναφερόμενο ποσό και διέφυγε.

Ακολούθως επιβιβάστηκε σε ταξί στην ίδια περιοχή που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός και με το πρόσχημα πως συγγενικό του πρόσωπο στην Θεσσαλονίκη χρειαζόταν άμεσα χρήματα τον έπεισε και του «δάνεισε» το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ. Στη συνέχεια αποβιβάστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δήθεν για να δώσει τα χρήματα στο συγγενικό του πρόσωπο και διέφυγε. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Επικοινωνία