26χρονη, παντρεύτηκε τον βιαστή της καλύτερης! της φίλης...

Την πιο τραγική στιγμή της ζωής της έζησε μια νέα γυναίκα όταν την βίασε ο αρραβωνιαστικός της καλύτερης φίλης της λίγο καιρό πριν το γάμο τους! Την μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής της όμως την πήρε, όταν η φίλης της λίγο καιρό μετά παντρεύτηκε τον βιαστή της! Όλα έγιναν όταν πριν από ένα χρόνο η κοπέλα που θα ήταν φυσικά και παράνυφος στο γάμο φιλοξενήθηκε στο σπίτι της April.

O 29χρονος αρραβωνιστικός της, στρατιωτικός Daniel Howard, μπήκε στο δωμάτιό της και τη βίασε ενώ η φίλη της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο! Η 26χρονη April, παντρέυτηκε το βιαστή της καλύτερης φίλης της 3 εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη. Το θύμα, είπε τα πάντα στη φίλη της και πήγε το βιαστή της στο δικαστήριο, το οποίο και τον καταδίκασε σε 7 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό. Η φίλη της όμως, δεν την πίστεψε ποτέ και παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά τον βιαστή της καλύτερης φίλης της δημοσιοποιώντας και τις φωτογραφίες του γάμου στο facebook!

 Στο δικαστήριο ο δράστης αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα αλλά τα στοιχεία έδειξαν την ενοχή του, η οποία οδήγησε στην καταδίκη του... Το θύμα δημοσιοποίησε την ιστορία λέγοντας πως ο βιασμός άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Η April που ποτέ δεν πίστεψε τη φίλη της συνόδεψε τον άντρα της στο δικαστήριο αλλά δεν μπήκε στην αίθουσα καθώς δεν ήθελε να ακούσει τις λεπτομέρειες της ακροαματικής διαδικασίας

Επικοινωνία