ΣΚΥΔΡΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ LET'S DO IT GREECE SKYDRA & ARIDAIA...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ''LET'S DO TI GREESE!-LET'S DO IT SKYDRA!''

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Ελλάδα γίνεται καθαρότερη κι ομορφότερη. Τη συγκεκριμένη μέρα η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας, «Let’ s do it Greece!»  γίνεται πράξη.

Πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας συντονίζονται σ΄ολόκληρη τη χώρα και θα πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δραστηριότητες καθαρισμού, εξωραϊσμού κι αισθητικής αναβάθμισης.

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει και ταυτόχρονα καλεί σε συνεργασία τα σχολεία, τις εθελοντικές ομάδες, τους συλλόγους – σωματεία και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή πολίτη σε ατομικό επίπεδο με σκοπό τη συνδιοργάνωση της δράσης.

Με σημείο συγκέντρωσης κι εκκίνησης το Δημαρχείο Σκύδρας, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 κι ώρα 11:00’, προγραμματίζονται παρεμβάσεις στην Πλατεία Πλαστήρα (Λαϊκής Αγοράς), στον Ο.Σ.Ε. και στην Πλατεία Δημαρχείου.

Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιο είναι το στέλεχος του Δήμου Σκύδρας Ελένη Ευαγγελίδου με τηλέφωνο επικοινωνίας:2381351882.

Ας κάνουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά πράξη την αγάπη και το σεβασμό μας για το περιβάλλον. «Let’s do it Skydra!».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Let’s do it Greece…

            Let’s do it Almopia….

Η περιοχή που ζούμε και εργαζόμαστε είναι δική μας και με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον το φροντίζουμε και το κρατάμε καθαρό.

Την Κυριακή 2 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές σε κάθε σημείο της Ελλάδας με σκοπό ενωμένοι για μια ακόμα χρονιά, να διαδώσουμε το
μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε όλη τη χώρα. 

O Δήμος Αλμωπίας & η ΔΗ.Κ.Ε.Α. Αλμωπίας για 3η  συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην πανελλήνια δράση περιβαλλοντικού και εθελοντικού χαρακτήρα Lets do it Greece.

Φέτος υιοθετούμε τα σημεία που θέλουμε στην περιοχή μας και τα προστατεύουμε για όλο τον χρόνο.

Με περισσότερες περιοχές στην Αλμωπία και σημεία δράσεων η Αλμωπία δίνει το παρόν και εργάζεται ουσιαστικά με όλους τους ενεργούς πολίτες.

Τα σημεία των παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην Αλμωπία είναι:

Τ.Κ. Εξαπλατάνου

Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου καθαρισμός κεντρικής εισόδου του χωριού από σκουπίδια και βάτα στο οδικό δίκτυο.

Τ.Κ. Αψάλου

Σύλλογος Νέων Αψάλου καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού.

Τ.Κ. Όρμας

Σύλλογος Γυναικών Όρμας καλλωπισμός παραδοσιακής βρύσης εντός του χωριού, βάψιμο τοιχίου και κάγκελων του σχολικού κτηρίου (η δράση θα γίνει σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο)

Τ.Κ. Πολυκάρπης

Σύλλογος Νέων Πολυκαρπης καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού.

Τ.Κ. Πιπεριάς

Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού.

Τ.Κ. Προμάχων

Εθελοντική Ομάδα Προμάχων καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού φύλλων και σκουπιδιών, βάψιμο τοιχίου πλατείας, τοποθέτηση-φύτευση λουλουδιών.

Τ.Κ. Τσάκων

Εθελοντική Ομάδα Τσάκων καθαρισμός καλλωπισμός κεντρικής πλατείας του χωριού και καθαρισμός σκουπιδιών του κεντρικού επαρχιακού δρόμου.

Δ.Ε. Αριδαίας Υδραίας

ΔΗΚΕΑ μαζί με τους Πολιτιστικό σύλλογο Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας και Μορφωτικό Σύλλογο Υδραίας καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων εντός Αριδαίας και καλλωπισμός του μνημείου έμπροσθεν 2ου Γυμνασίου Αριδαίας.

 

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις !!!

 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας, Εθελοντισμού και Παιδείας του Δήμου Αλμωπίας

 

Χατζηγιαννίδης Γεώργιος

 

Επικοινωνία