ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ.Σ ΠΡΟΜΑΧΩΝ-ΠΕΛΛΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Μ.Χ.Σ. Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του:

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 θα συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του Δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» παρουσιάζοντας ένα παλιό Xριστουγεννιάτικο έθιμο της «Κόλιντας».

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η «Σούρβα» το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς στην κεντρική πλατεία του χωρίου. Πλούσια παραδοσιακά εδέσματα, μαγειρευτά φαγητά, καθώς τσίπουρο και κρασί θα δοθούν εντελώς δωρεάν στον κόσμο τον όποιο θα παρευρεθεί εκεί. Δεκάδες μέλη, χορευτές και φίλοι του συλλόγου προετοιμάζονται και υπόσχονται για να σας χαρίσουν μια μοναδική βράδια. Μαζί μας θα βρίσκεται η ορχήστρα του Γιάννη Βέσκου «Μακεδονικός Ήχος» για να σας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου στο κέντρο διασκέδασης "Δήμητρα" (1ο χλμ Αριδαίας - Πιπεριάς). Μαζί μας θα βρίσκεται η ορχήστρα του Γιάννη Βέσκου «Μακεδονικός Ήχος». Είσοδος 16? Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κλήρωση για ένα μηχανάκι 125cc, για την κλήρωση ισχύουν και οι λαχνοί οι όποιοι είχαν πουληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού  για το "Πολιτιστικό Αντάμωμα 2015" το οποίο αναβλήθηκε.

Όποιος από εσάς θέλει να στηρίξει με οποιονδήποτε διαφορετικό τρόπο τις εκδηλώσεις αυτές ώστε να γίνουν πιο μεγάλες και δυνατές μπορεί να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του συλλόγου η να επισκεφτεί τα γραφεία του συλλόγου τα όποια θα είναι ανοιχτά κάθε Τέταρτη μετά τις 19:00 για το σκοπό αυτό.

Επικοινωνία