17χρονος σκότωσε τη μητέρα του με κλωτσιά στην κοιλιά!

Ένας 17χρονος σκότωσε τη μητέρα του, όταν εκείνη προσπάθησε να τον χωρίσει από διαπληκτισμό που είχε με την αδερφή του.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή. Ο θάνατος της 52χρονης γυναίκας είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψαν ευρήματα τα οποία προσδιόριζαν βιαιοπραγία, που οδήγησαν στον θάνατό της. Προσήχθη και εξετάσθηκε ο 17χρονος γιος της οικογένειας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία. Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, την περασμένη Κυριακή επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Λευκίμης και από εκεί πήγε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Οι εξετάσεις της δεν έδειξαν παθολογικό πρόβλημα, ωστόσο η γυναίκα κατέρρευσε χάνοντας τη ζωή της. Ο θάνατός της αποδόθηκε αρχικά σε παθολογικά αίτια, έμφραγμα μετά από αλλεργικό σοκ. Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας κ. Γιάννης Αϊβατίδης, κατά τη νεκροτομή διαπίστωσε ότι η 52χρονη έφερε δυο εκχυμώσεις στην κοιλιά από βίαιο λάκτισμα, με αποτέλεσμα να επέλθει ρήξη στο συκώτι και τον σπλήνα. Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στο Α.Τ Λευκίμμης, προσήγαγαν ως ύποπτο τον 17χρονο γιο της άτυχης γυναίκας. Στην κατάθεση του ο ανήλικος ανέφερε ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (07/02) διαπληκτίστηκε με την αδελφή του, και η μητέρα τους, μπήκε στη μέση για να χωρίσει τα δύο αδέλφια, με τον 17χρονο να την απωθεί βίαια.

Την επόμενη ημέρα η 52χρονη με έντονη αδιαθεσία, πήγε στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, χωρίς να προκύπτουν κατά την εξέταση της ευρήματα. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου κατέληξε. Σε βάρος του ανηλίκου σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφασίσει για την ποινική μεταχείριση του 17χρονου, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ καταθέσεις έχουν ληφθεί από τον πατέρα καθώς και τα αδέλφια του ανήλικου.

Επικοινωνία