Το πολύ σeξ κάνει καλό στην υγεία μας

Πόσες φορές την εβδομάδα κάνετε σεξ; Παρακάτω παρουσιάζουμε έρευνα σύμφωνα με την οποία όσο περισσότερο σεξ κάνουμε την εβδομάδα, τόσο καλύτερο είναι για την υγεία μας.  Δείτε πόσες φορές επιβάλλεται να κάνετε σεξ για την υγεία σας:

3 φορές = καλή υγεία καρδιάς

Mελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ έδειξε ότι οι ερωτικές επαφές τρεις φορές την εβδομάδα προστατεύουν από τα καρδιακά νοσήματα αφού το σεξ μειώνει τις πιθανότητες εμφράγματος

4 φορές την εβδομάδα =ελιξήριο νεότητας

Τα ζευγάρια που κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα δείχνουν 4 με 7 χρόνια νεότερα συγκριτικά μ' εκείνους που κάνουν λιγότερο.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μελέτη από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκοτία

5 φορές =ευτυχία

Το σεξ με συχνότητα πέντε φορές την εβδομάδα σχετίζεται με αυξημένη αισιοδοξία, ενεργητικότητα, συγκέντρωση και δημιουργικότητα.

6 φορές =μυαλό «ξυράφι»

Μπορεί το έξι φορές την εβδομάδα να θεωρείται ακατόρθωτο νούμερο αλλά αν το καταφέρετε η κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο γίνεται καλύτερα ισχυρίζεται η γυναικολόγος Barb DePree, M.D., γυναικολόγο.

7 φορές =καλύτερη διάθεσή

«Το τακτικό σεξ μπορεί να μειώσει το άγχος, πιθανότατα χάρη στις ενδορφίνες που παράγει» τονίζει ο Jonathan R. Cole, M.D., παθολόγος.

Επικοινωνία