Μακελειό-Οικογενειακή τραγωδία με δύο θύματα

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Κορυδαλλό. Οι περίοικοι στην οδό Κρέσνας άκουσαν απανωτούς πυροβολισμούς.Πριν προλάβουν όμως εκείνοι να ενημερώσουν την αστυνομία φαίνεται πως πρόλαβε το ένα από τα θύματα.Στο κέντρο της άμεσης δράσης τηλεφώνησε ένας άνδρας που είπε “βοήθεια, με έχουν πυροβολήσει, αιμορραγώ”.Ο άνδρας πρόλαβε να δώσει και τη διεύθυνση στην οδό Κρέσνας ωστόσο οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να τον βοηθήσουν. Ο άτυχος άνδρας είχε ξεψυχήσει μέχρι να φτάσουν.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα. Πλάι στον άτυχο άνδρα κείτονταν νεκρή και μια γυναίκα.Αμέσως ερεύνησαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι στο ισόγειο, πλάι στα σκαλιά όπου βρέθηκαν νεκροί ο άνδρας και η γυναίκα έμενε ο αδελφός της γυναίκα.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος είναι ο δράστης και πιθανότατα διέπραξε το έγκλημα για λόγους τιμής.

 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα του ισογείου όπου διαμένει ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε το όπλο του εγκλήματος ωστόσο ο δράστης ακόμη διαφεύγει και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την περιοχή.Οι πληροφορίες από τη γειτονιά αναφέρουν πως ο δράστης είναι περίπου 70 ετών, συνταξιούχος ναυτικός. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονες ενδοοικογενειακές εντάσεις τον τελευταίο καιρό. 

Επικοινωνία