Απίστευτη περιπέτεια βίας και τρόμου για 40χρονη γυναίκα

Απίστευτη περιπέτεια έζησε στη Θεσσαλονίκη 40χρονη ομογενής, η οποία απήχθη από τον πρώην φίλο της σε περιοχή της Πυλαίας. Η γυναίκα κατάφερε να πηδήξει από το όχημα και να τραυματιστεί, ενώ ο ερωτευμένος οδηγός κατέληξε σε γκρεμό μαζί με το αυτοκίνητο και εκεί προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Όλα συνέβησαν την Τετάρτη όταν ο 42χρονος Έλληνας είχε καβγά με την πρώην φίλη του, την οποία κατηγορείται ότι με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. 
 
Τον οδηγό προσπάθησε να εμποδίσει ο αδερφός της κοπέλας, τον οποίο όμως προσπάθησε να παρασύρει με το ΙΧ ο 42χρονος και παρ’ ολίγον να τραυματιστεί. Κατά τη διάρκεια της κίνησης του αυτοκινήτου προς την περιοχή του Σέιχ Σου, η 40χρονη κατάφερε και πήδηξε από το αυτοκίνητο για να σωθεί, ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού, με συνέπεια να σπάσει το πόδι της. Ο πρώην φίλος της συνέχισε την πορεία του και κατευθύνθηκε σε γκρεμό βάθους δύο μέτρων, όπου έπεσε με το αυτοκίνητο.
 
 Κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα και στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι που κρατούσε και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά. Αστυνομικοί που είχαν φτάσει στην περιοχή ύστερα από τις κλήσεις της οικογένειας της 40χρονης εντόπισαν τον οδηγό, για να διακομιστεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Χθες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για αρπαγή και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
 

Επικοινωνία