ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ: ''ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...''

2021-07-19

ΣΧΟΛΙA 2

Η Υπουργός Πολιτισμού κ Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε χθες την Έδεσσα προσκεκλημένη του Δημάρχου Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου. Τα αποτελέσματα της επίσκεψης έχουν ιδιαίτερη πολιτιστική σημασία για την Πέλλα, αυτό όμως που έχει πολιτικό ενδιαφέρον είναι η μη αναμενόμενη αντίδραση της βουλεύτριας του Σύριζα στην Πέλλα μια και μας είχε συνηθίσει η κα Τζάκρη σε προηγούμενες ανακοινώσεις έργων την Κυβέρνησης της ΝΔ που αφορούν την Πέλλα...

...  να παρεμβαίνει με δελτία τύπου προσπαθώντας να οικειοποιηθεί ότι μπορεί και να μας πείσει πως με δικές της προσπάθειες και παρεμβάσεις γίνονται όλα... ότι δηλαδή δεν ''πρόλαβε'' να κάνει ως κυβερνητική βουλευτής επί 4,5 χρόνια, είναι ικανή (δήθεν) να τα κάνει τώρα με κυβέρνηση της ΝΔ. Τώρα λοιπόν άλλαξε το ''παραμύθι'' της, θυμήθηκε το σύστημα Πολάκη, ''όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια''.

Αφού λοιπόν η κα Τζάκρη δεν είναι σε θέση πια ούτε καν να προσπαθήσει να οικειοποιηθεί τα όποια οφέλη αποκόμισε ο Δήμος Έδεσσας, Αλμωπίας και Πέλλας από την επίσκεψη της Υπουργού, προσπάθησε να τα απαξιώσει, με την γνωστή ικανότητα της να μιλάει ασύστολα και ως δια μαγείας να καταφέρνει να μην λέει τελικά τίποτα... Μιλάει για ανικανότητα η βουλευτής που δεν κατάφερε ούτε ένα πολιτιστικό έργο, ούτε μια μελέτη να ολοκληρώσει επί Σύριζα, στην Πέλλα

Η κα Μενδώνη είναι κόκκινο πανί για την κα Τζάκρη γιατί είναι αυτή που ξεμπλόκαρε την τεράστια, Εθνικής σημασίας, επένδυση στο Ελληνικό, είναι αυτή που έδωσε την σωστή επιστημονικά λύση για να τρέξουν τα έργα του Μετρό στην Θεσσαλονίκη, είναι αυτή που έκανε ξανά επισκέψιμη την Ακρόπολη με πολλές στοχευμένες παρεμβάσεις, είναι τέλος μια εξαιρετική γνώστης των θεμάτων του πολιτισμού και ικανότατη Υπουργός η οποία δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Πέλλα στο σύνολο της. Όλα αυτά δηλαδή που δεν βολεύουν πολιτικά την κα Τζάκρη.

Για να τελειώνουμε όμως με την αμετροέπεια και τα ασύστολα ψεύδη της κας Τζάκρη, η αλήθεια είναι πως η Έδεσσα και η Πέλλας στο σύνολο της μόνο κερδισμένη βγήκε από αυτή την επίσκεψη της Υπουργού στην Έδεσσα αφού η κα Μενδώνη, δείχνοντας άμεσα το πραγματικό της ενδιαφέρον για την περιοχή σχεδόν αποδέχθηκε όλες τις προτάσεις του Δημάρχου Έδεσσας, Δημήτρη Γιάννου και των βουλευτών της ΝΔ στην Πέλλα

 Έδωσε επί τόπου λύσεις και εντολές για να τρέξουν οι διαδικασίες στα σημαντικότερα θέματα όπως, την δημιουργία Μουσείου στην Έδεσσα, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στον Λόγγο, την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του πολυχώρου Μέγας Αλέξανδρος αλλά και την ένταξη του Τζαμιού της Έδεσσας σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ανακοίνωσε επίσης για την Αλμωπία την ένταξη της ανάδειξης του Κάστρου στην Χρυσή στο πρόγραμμα Ανάκαμψης και για τα Γιαννιτσά την ένταξη στο ΕΣΠΑ 2021-2027 την αναστήλωση και αποκατάσταση της Μητρόπολης η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο ωρίμανσης της μελέτης.

Αν λοιπό όλα αυτά (και πολλά ακόμη) είναι λίγα για την κα Τζάκρη σε μία μόλις επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στην Πέλλα (σημειωτέων είναι η 2η, ενώ σε 4,5 χρόνια Σύριζα ΔΕΝ έγινε καμία) θα προσπαθήσουμε να θυμηθούμε το δικό της έργο σε θέματα πολιτισμού, χαμένος χρόνος όμως μια και δεν υπάρχει κάτι να θυμηθούμε.

Όσα λοιπόν δεν φτάνει η αλεπού κα Τζάκρη, αφήνει αυτούς που μπορούν να τα φτάσουν και όπως αποδεικνύεται το κάνουν μια χαρά... ας ενημερώσει τώρα το όψιμο τσιράκι της να μου απαντήσει ως άλλος Καρανίκας...

Νίκος Θωμαΐδης

Αν Γραμματέας Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

19-7-2021/19:03

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-20 14:41

Το Όνομά σας:

Παλιός Νεοδημοκράτης

Μήνυμα:

Νίκο κανένα όφελος από την επίσκεψη Μενδωνη στην Έδεσσα πόσο μάλλον στο ΠΡΩΗΝ κομμουνιστή Γιαννου. Εάν θέλετε να γίνει έργο να αναδειχθεί ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-20 16:52

Το Όνομά σας:

Πάνω απ'όλα Έλληνας

Μήνυμα:

Το τζαμί Νίκο το τζαμί να μην σας μαλώσει ο Ερντογάν... είσαστε καλά ή το παίζεται; Ποιο τζαμί θα αναδείξετε Νίκο την ώρα που η Αγία Σοφία έγινε τζαμί; Θα πρέπει το Υπουργείο να απέχει από χρηματοδότηση τέτοιων ενεργειών μέχρι να αποκαταστήσουν οι Τούρκοι στο αίσχος της Αγίας Σοφίας... εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει φίλε Νίκο.