ΣΚΥΔΡΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ‘’ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ’’ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ''ΔΡΟΣΙΖΕΙ'' ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ!!

2022-05-23

Συνεχίζονται τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες κατοίκων αλλά και επισκεπτών στην πόλη της Σκύδρας για το συντριβάνι που υπάρχει στο κέντρο της πόλης και δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια!!

Ήδη το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες αρχίζουν και παίρνουν την ανιούσα, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναζητά τρόπους και χώρους που προσφέρουν δροσιά. Ως είθισται σε κάθε πόλη και στο κέντρο αυτής λειτουργούν σιντριβάνια που θυμίζουν μικρές... οάσεις και χαρίζουν δροσιά σε μικρούς και μεγάλους.

Και όμως, στο κέντρο της πόλης της Σκύδρας και στην πλατεία Ελευθερίας, αν και υπάρχει συντριβάνι, δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια, παρά τα παράπονα κλπ δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, και για λόγους που γνωρίζει μόνο η Δημοτική Αρχή!!, δε λειτουργεί, προκαλώντας την απορία και τα αρνητικά σχόλια των κατοίκων και περαστικών από το σημείο.

Αντί αυτού ο χώρος εσωτερικά και περιμετρικά του συντριβανιού περιέχει κάθε είδους απορρίμματα, ενώ οι πιτσιρικάδες που χρησιμοποιούν την τσιμεντένια... πυραμίδα που βρίσκεται στο εσωτερικό του, ως χώρο παιχνιδιού... κρύβει κινδύνους πρόκλησης ατυχήματος!!

Δυστυχώς, η εικόνα αυτή του συντριβανιού (φώτο), αντί να κοσμεί και να χαρίζει την δροσιά του στους περαστικούς και θαμώνες των πέριξ καφέ, προσβάλλει και ασχημαίνει την πλατεία και την πόλη της Σκύδρας...

23/5/2022