ΣΚΥΔΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥ ΜΕ I.X.E ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!! (BINTEO)

2022-05-31

Περί ώρα 20:30  σήμερα Τρίτη 31/5/2022, στη σιδηροδρομική διάβαση λίγο έξω από την πόλη της Σκύδρας (περιοχή Κονεξ) τρένο συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων που επέβαιναν στην κούρσα μάρκας ΒΜW.

Ο οδηγός και η συνοδηγός εξήλθαν μόνοι τους με τη βοήθεια όσων παραβρίσκονταν στην περιοχή, έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ η κυρία στο πίσω κάθισμα χρειάστηκε την επέμβαση των πυροσβεστών και αστυνομικών. Η κυρία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για σοβαρό τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν στην κάμερα του pellanews.gr το ατύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από τον λάθος προγραμματισμό των ραμπών που την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ανοιχτές. Πρέπει να επισημάνουμε ότι επικρατούσαν έντονα καιρικά φαινόμενα, με έντονη βροχόπτωση και με διακοπές του ρεύματος, με την ορατότητα, όπως αναφέρει μάρτυρας που πέρασε λίγα δευτερόλεπτα πριν, να είναι ελάχιστη. Σε μια διάβαση σημειώνουμε που είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη και επικίνδυνη!

Το όχημα είχε κατεύθυνση προς την ΚΟΝΕΞ ενώ το τρένο έφευγε από την πόλη της Σκύδρας.

Δύο πυροσβεστικά και δύο ασθενοφόρα ήρθαν στο σημείο ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: PellaNews.gr

31/5/2022