''ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ'' Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2021-10-15

Έξαλλη η Γεννηματά με την υποψηφιότητα Χρηστίδη-Τι του είπε στο τηλέφωνο...

Οργή επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την απόφαση του Παύλου Χρηστίδη να είναι υποψήφιος. Ο κ. Χρηστίδης επικοινώνησε αργά χθες το βράδυ με τη Φώφη Γεννηματά και της ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος. Από το περιβάλλον του κ. Χρηστίδη μεταδίδεται ότι η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες άλλη είναι η εικόνα της επικοινωνίας που είχε η Πρόεδρος με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος. « Η δήλωση που έχω κάνει ισχύει απόλυτα. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να με εμπλέξει στην εκλογική διαδικασία και να επικαλείται το όνομα μου», φέρεται να του είπε η Φώφη Γεννηματά.

Εν τω μεταξύ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Τήρησης του Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) στρέφονται τα βλέμματα όλων στο Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή αποφάσισε να παρατείνει τη διαδικασία συλλογής υπογραφών μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

Στη συνεδρίαση αναμενόταν να καταθέσουν τις απαιτούμενες υπογραφές οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέδρος και Χάρης Καστανίδης. Ο Παύλος Γερουλάνος, με κομψό τρόπο, έβαλε ένα ακόμα ζήτημα. Αυτό της επιμήκυνσης της προεκλογικής περιόδου που σε απλά ελληνικά σημαίνει την αναβολή των εκλογών. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο αποκλείεται τόσο από τα επιτελεία των υποψηφίων όσο και από έμπειρα κομματικά στελέχη.

Σε κάθε περίπτωση το σκηνικό έχει αλλάξει δραματικά. Η παρουσία πέντε υποψηφίων προσδίδει άλλα χαρακτηριστικά στην αναμέτρηση, δυνάμεις μετακινούνται, συσχετισμοί και ισορροπίες αλλάζουν. Η παρουσία του Παύλου Γερουλάνου είναι αυτή που κυρίως ανακατεύει την τράπουλα.

Το βέβαιο είναι ότι με 6 υποψηφίους θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος.

Πηγή: aftodioikisi.gr/

15-10-2021/12:37