ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΓΑ!!

2021-07-23

ΣΧΟΛΙΑ 2

Την ανάκληση βιολογικού κοτόπουλου και δεκάδων χιλιάδων βιολογικών αυγών εταιρίας που εδρεύει στην Κρήτη, αποφάσισαν τα ελεγκτικά κλιμάκια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού η εν λόγω εταιρεία «είχε διαθέσει προς πώληση στην αγορά δήθεν βιολογικό κοτόπουλο και βιολογικά αυγά, χωρίς να πληρούνται οι σχετικές κατά την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία προϋποθέσεις».

Μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έκαναν τα κλιμάκια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε κεντρικά σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη και αφού ενημερώθηκε σχετικά ο υπεύθυνος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης, ακολούθησαν οι δέουσες ενέργειες και αποσύρθηκαν από την ελληνική αγορά 34,5 τόνοι κοτόπουλου και δεκάδες χιλιάδες αυγών.

«Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής κυρώσεων στην επιχείρηση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία», αναφέρει σχετικά ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση  της ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ 

https://www.facebook.com/ELGODIMITRA/posts/4744570108905573

23-7-2021/15:32

ΣΧΟΛΙΟ  1

Ημερομηνία:

2021-07-23 18:35

Το Όνομά σας:

Ένας

Μήνυμα:

Αυτό τώρα το λέτε ενημερώση εσείς πια εταιρεία είναι μήπως να γράψετε αλλιώς για ποιο λόγο η δήθεν είδηση

ΣΧΟΛΙΟ 2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 18:35

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ''ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ'', ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ,  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...