''ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟ''...

2024-07-06

Καταγγελία: Σύζυγος δημάρχου ασκεί διοίκηση

Ένα περιστατικό που συζητείται έντονα είναι αυτό που καταγράφηκε την περασμένη Τετάρτη στο κανάλι στο Youtube της Δημοτικής Τηλεόρασης.

Ειδικότερα, στο κανάλι, ανέβηκε βίντεο από τη συνεδρίαση λογοδοσίας, από το βίντεο όμως απουσίαζαν σχεδόν 3,5 λεπτά. Πρόκειται για το χρόνο κατά τον οποίο καταγράφηκε έντονος διάλογος μεταξύ του δημάρχου Ορεστιάδας και του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Στράντζελη.

Ο κ. Στράντζελης, όπως είχε μεταφέρει και το thraki Νεα σε σχετικό του ρεπορτάζ, έθεσε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα,

-το πρώτο αφορούσε σε οχήματα του δήμουSKIP

και το δεύτερο στο αν επεμβαίνει η σύζυγος του δημάρχου σε θέματα διοίκησης!!!

Ωστόσο, στο βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό του OrTv στο Youtube, απουσίαζε το δεύτερο ερώτημα (για τη σύζυγο του δημάρχου).

Το γεγονός αυτό έγινε άμεσα αντιληπτό από δημοσιογράφους, δημοτικούς συμβούλους και πολίτες. Τα τηλεφωνήματα στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν συνεχή και μάλιστα δημοσιογράφοι οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους το επίμαχο κομμένο απόσπασμα, κατάφεραν να το αποκτήσουν από ανθρώπους που το είχαν καταγράψει.

Η πρώτη απάντηση…

Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της δημοτικής τηλεόρασης Ορεστιάδας και δημοτικό σύμβουλο Ορεστιάδας Αθανάσιο Δόμπα, ο οποίος τόνισε ότι δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, καθώς απουσίαζε εκτός Ορεστιάδας και μάλιστα δεν συμμετείχε λόγω της απουσίας του και στη συνεδρίαση.

Ο κ. Δόμπας ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να ενημερωθεί και σε νέα του επικοινωνία με το thraki Νεα, ανέφερε ότι το βίντεο θα ανέβει κανονικά και θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση ολόκληρη η συνεδρίαση.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Πηγή: aftodioikisi.gr/

06/7/2024