ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2021-09-06

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής εισήλθαν "παράνομα" στη Βραζιλία, καθώς δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου θα έπρεπε να παραμείνουν σε καραντίνα.

Απίστευτη εξέλιξη στον αγώνα μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, ο οποίος διεκόπη μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξή του.

Αιτία ήταν η εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να συλλάβουν και να απελάσουν τέσσερις παίκτες της Αργεντινής έπειτα από υπόδειξη της υγειονομικής υπηρεσίας της Βραζιλίας!

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής εισήλθαν "παράνομα" στη χώρα, καθώς δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου θα έπρεπε να παραμείνουν σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, οι Μαρτίνες, Μπουέντια, Λο Σέλσο και Ρομέρο αγωνίζονται σε ομάδες της Αγγλίας, συνεπώς θα έπρεπε να απομονωθούν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, οι τέσσερις παίκτες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα η Αργεντινή έδωσε αγώνα στη Βενεζουέλα και έτσι η χώρα της Νοτίου Αμερικής αναφέρθηκε στα επίσημα έγγραφα ως ο τόπος από τον οποίο εισήλθαν στη χώρα οι ποδοσφαιριστές.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό, από ξένα Μέσα, ότι οι Αρχές της Βραζιλίας έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή των τεσσάρων Αργεντίνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Αγγλία, ενώ από την πλευρά της η CONMEBOL προειδοποιεί πως η Βραζιλία κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά εφόσον δεν συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.

Πηγή/Κεντρική Φωτό: sportdog.gr

06-9-2021/13:20