ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο… ΒΑΛΕΣ ΚΑΙ Η ΝΤΑΜΑ!!

2021-12-23

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησαν οι Αστυνομικοί των Γιαννιτσών χθες 22/12/2021 γιατί συμμετείχαν σε παράνομο παίγνιο.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, πέντε ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε, συμμετείχαν σε παράνομο τυχερό παίγνιο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καταστήματος, ιδιοκτησίας ενός από τους παραπάνω. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 485 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ως νόμιμος εκπρόσωπος σωματείου, απέτρεψε με τη χρήση μπουτόν, με το οποίο ήλεγχε την κεντρική είσοδο στον χώρο του σωματείου, τον αστυνομικό έλεγχο για την εξακρίβωση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων. 

Σε βάρος του αλλά και σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών ανδρών που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

23-12-2021/14:21