ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2025-11-16

Κατά την Σαββατιάτικη 15/11/2025 προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Μαυρωτά Γιώργου στο Δημαρχείο Αλμωπίας, και αμέσως μετά τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και Αντιδημάρχου, τον λόγο έλαβε ο παραπάνω Γενικός Γραμματέας όπου αφού αρχικά έκανε μία γενική ενημέρωση, μπήκε στα θέματα που αφορούν και την Αλμωπία.

Τον λόγο μετά από τον Γενικό Γραμματέα, έλαβαν εκπρόσωποι των συλλόγων της περιοχής όπου έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα όπως και η ιστοσελίδα μας, που αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί για χρόνια στο Κολυμβητήριο-''Κουφάρι'', αλλά και στο Δ.Α.Κ.Α (κλειστό), όπου οι ομάδες καλαθοσφαίρισης αναγκάζονται να γίνουν… μετανάστες μέσα στον ίδιο το Νομό τους εδώ και χρόνια και να παίζουν σε γήπεδα εκτός Αλμωπίας, στερώντας από τους φιλάθλους της περιοχής το θέαμα που προσφέρουν.

Ειδικότερα, ο Χατζηγιαννίδης Γιώργος, καθήμενος μεταξύ δύο διακριθέντων αθλητών (Ζαπουνίδου Δέσποινα και  Λαμπρίδη Κων/νου) αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι, γενικότερα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''δεν θέλουμε άλλα λόγια και υποσχέσεις αλλά έργα''!!

Ο Φασουράκης Αθανάσιος αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη της Ανατολικής Αλμωπίας σε θέματα αθλητισμού, ενώ και οι λοιποί ομιλητές (Τοξοβολία, Αλμωπός, ΦΟΑ, κλπ) αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοί τους, με κυριότερο το Οικονομικό θέμα, ενώ αναφέρθηκε και το μέγα θέμα αδειοδότησης των γηπέδων.

Μάλιστα στο αίτημα που έθεσε ο εκπρόσωπος του συλλόγου από την δ.κ Προμάχων, απάντησαν τόσο ο Γ.Γ όσο και ο Δήμαρχος, τις απαντήσεις των οποίων μπορείτε να δείτε σε επόμενη ανάρτησή μας και οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τι είπε ο Γ.Γ αλλά και ο Δήμαρχος. ..

16/11/2025