ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΠΕΛΛΑΣ…

2022-11-12

Στον σχηματισμό δικογραφιών σε τρία άτομα προέβησαν οι Αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών για διάφορα αδικήματα. 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής, μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε συνεργός του.

Στην δεύτερη περίπτωση, από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 4ης Νοεμβρίου 2022 σε περιοχή της Πέλλας, ενεργώντας μαζί με συνεργό του και χρησιμοποιώντας όχημα, αφαίρεσαν από οικία και επιχείρηση, 38 παλέτες συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Τέλος από το ίδιο ως άνω Τμήμα Ασφαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 2 έως 7 Νοεμβρίου 2022, με το πρόσχημα παραγγελίας εμπορεύματος από επιχείρηση, απέσπασε προϊόντα συνολικής αξίας 6.294 ευρώ, χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο.

12/11/2022