ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ''!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-10-29

Ρεπορτάζ By Sakis

Αυτό που συμβαίνει στην Λουτρόπολη Αλμωπίας το τρέχων τριήμερο, 28-29 & 30/10 δεν περιγράφεται!! Πέραν από τα τετριμμένα ''Βούλιαξε και το Αδιαχώρητο'', θεωρούμε ότι η Ελληνική γλώσσα αποδεικνύεται φτωχή για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί το Π/Σ/Κ, λόγω του τριημέρου.

Η οδός που οδηγεί από και προς τη Λουτρόπολη, από τα λεωφορεία και τα ΙΧΕ αυτοκίνητα, που πηγαινοέρχονται θυμίζει Εθνική οδό, αφού η κίνηση είναι ασταμάτητη, ενώ οι επισκέπτες στην Λουτρόπολη αμέτρητοι!!

Πρωινές ώρες μόνο σήμερα, περί ώρα 10.00, ήδη είχαν έρθει στη Λουτρόπολη πάνω από 10-15 λεωφορεία, ενώ όπως μας ενημέρωσαν επαγγελματίες της περιοχής, ο αριθμός τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 50-60, χώρια τα ΙΧ αυτοκίνητα.

Πέραν των ανωτέρω ευχάριστων γεγονότων όμως για την περιοχή, υπάρχουν και τα δικαιολογημένα μάλλον παράπονα των επισκεπτών, άλλα μικρά και άλλα σοβαρότερα, όπως πχ το προ ημερών ρεπορτάζ μας για την έλλειψη αποδυτηρίων στην εξωτερική μικρή πισίνα της Λουτρόπολης Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ)...

... το οποίο επιβεβαίωσε ο φίλος μας Σωτήρης, επισκέπτης από την Αθήνα ο οποίος ήρθε με ομάδα πάνω από 50 ατόμων, εκφράζοντας στην ιστοσελίδα μας παράπονα για την έλλειψη αποδυτηρίων, αναρωτώμενος που θα αφήσει τα πράγματά του (πορτοφόλι, χρήματα, κινητά κλπ είδη) καθώς και τον ρουχισμό του, αλλά και που θα μπορεί να αλλάξει ρούχα.

Σημειωτέον ότι στο εκδοτήριο εισιτηρίων για τις πισίνες, επικρατεί συνωστισμός και οι ουρές των λουόμενων είναι διπλές και τριπλές.

Φυσικά η ευθύνη είναι διαχρονική και δεν αφορά μόνο τη νυν Διοίκηση!!

Επίσης όπως διαπιστώσαμε έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο αναψυκτήριο. Τώρα το πότε θα λειτουργήσει, άγνωστο...

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

29/10/2022