ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ… (ΦΩΤΟ)

2023-06-03

Ευλογημένη εξόρμηση για τη Δημοτική χορωδία Γιαννιτσών! Ένα ξεχωριστό τετραήμερο γεμάτο συγκινήσεις και μεγάλη ευλογία από τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο έζησε η χορωδία μας στο ταξίδι της στα Τίρανα και στο Κούκες.

Η χορωδία προσκλήθηκε από την ελληνική πρεσβεία για να συμμετάσχει στην εβδομάδα ελληνικού πολιτισμού στο Κούκες της Αλβανίας, όπου ερμήνευσε μια σειρά τραγουδιών Ελλήνων συνθετών που διέπρεψαν και μεγαλούργησαν στον ελληνικό χώρο.

Πριν από την εκδήλωση στο Κούκες η χορωδία αξιώθηκε να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο,ο οποίος με δάκρυα συγκίνησης και χαράς εξήρε το έργο της και της έδωσε την ευλογία του.

Η ακρόαση της χορωδίας έγινε στο πολιτιστικό κέντρο της Αρχιεπισκοπής, παρουσία του Μακαριωτάτου και της Ελληνίδας Πρέσβεως κας Κωνσταντίνας Καμίτση. Είναι τεράστια η χαρά και η ευφορία που ένιωσαν τα μέλη της χορωδίας από τη συνάντηση μαζί του.

Ο Θεός να του δίνει χρόνια και δύναμη και να συνεχίζει ως υπόδειγμα σύνεσης, μετριοπάθειας και προσφοράς να κατευθύνει τις ζωές μας.

03/6/2023