ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ  ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-10

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 10/10/2022 η διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ως είθισται, προηγήθηκαν τα ερωτήματα και οι απαντήσεις των Δημοτικών Συμβούλων και του Δημάρχου Έδεσσας, Γιάννου Δημήτρη, αντίστοιχα, για διάφορα θέματα του Δήμου.

Ειδικότερα:

Τσεπκεντζής Γιάννης: Επεσήμανε το ακατάλληλο της ώρας της συνεδρίασης, ενώ ζήτησε να πληροφορηθεί τι περιέχει η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν αύριο κατά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στην Έδεσσα.

Ρυσάφης Αντώνιος: Ζήτησε να πληροφορηθεί, εάν και πότε θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης.

Κεκετζίδης Ιγνάτιος: Ρώτησε πότε θα διατεθεί επιτέλους στις παρατάξεις το γραφείο εντός του Δημαρχείου που αιτήθηκαν εδώ και καιρό για χρήση των συμβούλων της αντιπολίτευσης, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεση του με τον Δήμαρχο Έδεσσας, ο οποίος είπε ότι ''Δεν απαντώ για το θέμα, γιατί θέτεις ερωτήματα με ύφος που δεν μου αρέσει''!!

Επίσης ζήτησε να πληροφορηθεί πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση και η ενημέρωση από τους ορκωτούς λογιστές για την επιχείρηση των Καταρρακτών.

Ξυλουργίδης Αντώνιος: Αναφέρθηκε στην αυριανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στην Έδεσσα, ζητώντας να γνωστοποιηθούν τα θέματα που θα θέσει ο Δήμαρχος στον Πρωθυπουργό, για να συμπληρώσει και η αντιπολίτευση τα δικά της θέματα. Επίσης αναφέρθηκε σε συμβάν με κακοποίηση οκτώ τετράποδων, τα οποία βρέθηκαν αλυσοδεμένα και νηστικά!!

Θωμάς Ευάγγελος: Αναφέρθηκε στο θέμα της αντικατάστασης ασθενοφόρου στο Κ.Υ Άρνισσας.

Επίσης στην παραπάνω συνεδρίαση παρευρέθηκαν και δύο δημότες οι οποίοι έθεσαν το θέμα της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου στην τ.κ Περαία-Πέλλας.

Στη συνέχεια, απαντήσεις έδωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννου Δημήτριος επί των τεθέντων ερωτημάτων, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε και το περιεχόμενο της αυριανής ατζέντας κατά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τα ερωτήματα, τις απαντήσεις και τους διαλόγους που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση.  

10/10/2022