ΕΔΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!

2021-02-17

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι αρνητές βρήκαν την ευκαιρία να υπερθεματίσουν την άποψη που θέλει τα εμβόλια να κρύβουν μυστικά. Το περιστατικό ωστόσο δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσαν οι αρνητές του εμβολίου για να στηρίξουν τη κινδυνολογία και τις απίθανες θεωρίες τους για το εμβόλιο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βασιλακόπουλος ο γιατρός οδηγήθηκε στην «παρωδία της παράλυσης» από ίδιον όφελος. Όπως επιβεβαίωσε ο καθηγητής, πρόκειται για τον γιατρό σε βάρος του οποίου διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) επειδή πήγε να βάλει «από το παράθυρο» τους «περίφημους» ημετέρους στη λίστα των πρώτων εμβολιασμών.

 «Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς...

... κάποιους γνωστούς του και αποπέμφθη από την υπεύθυνη θέση του και διατάχθηκε και μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος μάλιστα προσέθεσε πως ο δημοσιογράφος που «έβγαλε» την «είδηση», ήταν μεταξύ αυτών που μπήκαν σφήνα στη λίστα!

Μία ημέρα πριν την ΕΔΕ, ο γιατρός εμφανίστηκε στο νοσοκομείο επικαλούμενος παράλυση των κάτω άκρων αφού είχε κάνει τη 2η δόση του εμβολίου κατά της Covid-19.(ΔΕΣ και ΕΔΩ). Eξετάστηκε όμως και διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετώπιζε τέτοιου είδους παράλυση, περιέγραψε ο κ. Βασιλακόπουλος.

17-02-2021/15:14