ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!!

2022-06-04

Στη σύλληψη δύο ατόμων προέβησαν οι Αστυνομικοί των Γιαννιτσών και Έδεσσας για κλοπή αυτοκινήτου και ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, αφαίρεσαν ένα όχημα ημεδαπού, το οποίο χρησιμοποίησαν χθες τα ξημερώματα, παραβιάζοντας αγροτικό συνεταιρισμό σε περιοχή της Πέλλας, από όπου αφαίρεσαν λιπάσματα συνολικής αξίας 11.200 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (2 Ιουνίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου 2022, αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ημεδαπού αξίας 700 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής μία τσάντα με χρηματικό ποσό 80 ευρώ και άλλα αντικείμενα.

04/6/2022