ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ: ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ…

2022-07-09

ΣΧΟΛΙΟ 1

Δύο άνδρες έβαλαν  τέλος στη ζωή τους δια απαγχονισμού σήμερα Σάββατο 09/7/2022. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τραγωδία  με την αυτοκτονία 67χρονου άνδρα, οποίος δεν έχει άφησε κάποιο σημείωνα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στην ζωή του

Όπως αναφέρει το epiruspost, με δεματικό καλώδιο (Ty-Rap) το οποίο πέρασε στον λαιμό του και το έσφιξε έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 67χρονος στην Άρτα. Συγγενικά του πρόσωπα όταν αντελήφθησαν το γεγονός προσπάθησαν να τον σώσουν όμως μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο άνδρας είχε καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα.

Στη δεύτερη περίπτωση, απαγχονισμένος μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στην Πάτρα, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου  ένας άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για ένα 85χρονο άνδρα ο οποίος είχε κρεμαστεί με σχοινί από το σίδερο, στο οποίο δένεται η κουρτίνα του ντους.

Ο άνδρας διέμενε μόνος του σε ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Αράξου στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα. Τον βρήκε νεκρό μία ανιψιά του η οποία και ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

09/7/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-07-10 00:52

Μήνυμα: Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα τους πολύ κουράγιο να δίνει στις οικογένειες τους