ΑΡΙΔΑΙΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ... ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!

2023-05-18

ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ, ΟΙ ΟΔΟΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΛΠ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαμαρτύρονται και μάλλον δικαιολογημένα οι κάτοικοι και οι ένοικοι πολυκατοικιών κυρίως, αλλά και μονοκατοικιών και καταστημάτων της Αριδαίας, όπως και κάτοικοι και άλλων πόλεων της Π.Ε Πέλλας- αλλά θεωρούμε και όλης της χώρας- από την κατάσταση που αντικρίζουν τις τελευταίες ημέρες στις εισόδους των σπιτιών των καταστημάτων τους, αλλά και των δημοσίων-κοινοχρήστων χώρων.

Ειδικότερα, άτομα τα οποία ενεργούν προφανώς κατ΄εντολή υποψηφίων Βουλευτών, αφήνουν στις εισόδους των πολυκατοικιών και καταστημάτων της πόλης, έντυπο προεκλογικό κλπ υλικό, ρυπαίνοντας τους χώρους, αλλά και τα πεζοδρόμια και οδούς.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα μας κατήγγειλαν, τα όρια μάλλον τα έχει ξεπεράσει συγκεκριμένος/η υποψήφιος/α Βουλευτής, ο/η οποίαος/α μοιράζει μεγάλο φάκελο Α4 γεμάτο με προεκλογικό υλικό, ψηφοδέλτια κλπ, όπου στη συνέχεια το περιεχόμενο του φακέλου βρίσκεται ατάκτως ειρημένο στα πεζοδρόμια, πλατείες, οδούς κλπ κοινόχρηστους χώρους.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε ιδιοκτήτης πολυκατοικίας, μόλις καθάρισε την είσοδο η καθαρίστρια της οικοδομής, μετά από λίγη ώρα γέμισε από τους φακέλους κλπ προεκλογικό υλικό της συγκεκριμένης υποψήφιας, αλλά και άλλων φιλόδοξων υποψηφίων Εθνοπατέρων και Εθνομητέρων!!

Άλλος πάλι, μάλλον ικανοποιημένος, αφού είχε μπροστά του αρκετούς από αυτούς τους φακέλους τους άνοιγε, λέγοντας ότι με τα ψηφοδέλτια που είχε μέσα κλπ χαρτική ύλη, εξασφάλισε σχεδιόχαρτα για το κατάστημά του προκειμένου γράφει παραγγελίες, κάνει λογαριασμούς και κρατά λοιπές σημειώσεις για τις παραγγελίες του καταστήματός του!!

Εν κατακλείδι, πέρα από την αστεία πλευρά του θέματος, μήπως θα πρέπει οι υποψήφιοι να σεβαστούν την κείμενη Νομοθεσία, αλλά και την απόφαση του Δήμου Αλμωπίας για τον τρόπο προβολής τους ή να βρουν άλλους τρόπους επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους και όχι να χρησιμοποιούν ακόμη αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους, μοιράζοντας ψηφοδέλτια και αναρτώντας σε κοινόχρηστους χώρους τις φωτογραφίες τους κλπ προεκλογικό υλικό.

Τέλος και όπως μας ανέφερε κάτοικος της Αριδαίας, ο οποίος μάλλον έχει δίκιο, τόνισε ότι με αυτό που κάνουν οι υποψήφιοι βουλευτές και ειδικότερα να δίνουν ψηφοδέλτια τους και μάλιστα ''σταυρωμένα'' με το όνομά τους, προσβάλλουν τη νοημοσύνη τους, αφού και γνώση έχουν και άποψη ποιον θα ψηφίσουν στις εκλογές και δεν χρειάζονται υποδείξεις.

*Φώτο Αρχείου

18/5/2023