ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ… ΠΙΣΙΝΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-11-20

ΣΧΟΛΙΑ 4

Ρεπορτάζ By Sakis

''ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΗΛΑ ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ''...

Για μία ακόμη φορά χθες Σάββατο 19/11/2022, γίναμε μάρτυρες της αδιαφορίας και του ωχ-αδελφισμού των αρμοδίων, καθόσον λίγο έλειψε να αναβληθεί και πάλι η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α΄. ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΩΝ.

Ο λόγος;

Η όχι πάνω από 10 λεπτά περίπου βροχόπτωση που ξεκίνησε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης (περί ώρα 17.20), η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει το τερέν του γηπέδου και όχι μόνο με νερά, όπως ακριβώς έγινε και πριν 15 ημέρες σε αγώνα του Φ.Ο.Α, με αποτέλεσμα τότε να διακοπεί οριστικά ο αγώνας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν και χθες ο χώρος, μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι και ειδικότερα στο 2'' του αγώνα, γέμισε με νερά που έσταζαν από την οροφή, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν παίκτες, προπονητές κλπ παράγοντες των ομάδων να πάρουν από μία σφουγγαρίστρα για να σκουπίσουν τον αγωνιστικό χώρο.

Αξιοσημείωτο φυσικά είναι και το γεγονός ότι τα νερά υπήρχαν και σε άλλα σημεία του γηπέδου και ειδικά πέριξ και πλησίον της Γραμματείας, με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας λόγω των καλωδίων του ρεύματος που υπάρχουν για τη λειτουργία των οργάνων που χειρίζονται τα μέλη της Γραμματείας!!

 '' Πως αισθάνεται άραγε η Δημοτική Αρχή με την κατάσταση αυτή'' όπως εύστοχα σχολίασε φίλαθλος βλέποντας τις σκηνές αυτές που εκτυλίσσονταν μέσα στο τερέν, με τις σκούπες ανά χείρας προπονητές και παίκτες να σκουπίζουν το χώρο από τα νερά;   

Τελικά το παιχνίδι αποφασίσθηκε να συνεχιστεί, καθόσον σταμάτησε να βρέχει και αφού το τερέν σκουπίσθηκε και στέγνωσε, αλλά υπήρχε και πάλι ο φόβος σε περίπτωση που άρχιζε και πάλι να βρέχει να διακοπεί οριστικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι δεν αντέχει σε σχολιασμό και κριτική, καθόσον η νεανική ομάδα των Ικάρων, ήταν κλάσεις ανώτερη με ευστοχία στα τρίποντα, εν αντιθέσει με την ομάδα της Αλμωπίας που δυστυχώς δεν κατάφερε να παίξει όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 53-79, ενώ στο τέλος υπήρχε και εκνευρισμός μεταξύ των παικτών της Αλμωπίας.

Για την ιστορία τα δεκάλεπτα ήταν: 09-19,26-36, 40-57 και το τελικό σκορ 53-79

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τη διαδικασία σφουγγαρίσματος του τερέν και σκηνές από την αναμέτρηση, καθώς και φώτο από αυτήν.

20/11/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-11-20 12:28

Μήνυμα: Κύριε Δήμαρχε, κύριοι αυλικοί του Δήμου με τους τεράστιους τίτλους αρμοδιότητας σας ,είστε 20 μέτρα απο ΔΑΚ και δεν έχετε εμφανιστεί να δείτε τα χαλιά του. Ίσως δεν έρχεστε γιατί δεν μπορείτε να δώσετε λύση. Δεν είναι κακό να είσαι ανίκανος, κακό είναι να νομίζεις ότι είσαι ικανός και τελικά να είσαι ανίκανος. Ραντεβού τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2022-11-20 12:35

Μήνυμα: Καλά είσαι σοβαρός ρε φίλε 12:28. Θα αφήσουμε το Λονδίνο και τα ταξιδάκια μας για να ασχοληθούμε με τα νερά σας  στο κλειστό. Πότε θα ξαναπάμε εξωτερικό με όλα τα έξοδα πληρωμένα με  τα  δικά σας λεφτά ...

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2022-11-20 15:06

Μήνυμα: Πριν την ανάρτηση του θλιβερού θέματος από την σελίδα , πρωτίστως έπρεπε να ερωτηθεί η δημοτική αρχή γι αυτό .Σκέφτομαι λοιπόν γιατί να προβάλλεται επανειλημμένα ένα θέμα από την συγκεκριμένη σελίδα .σκέφτομαι δηλ.αναποδα .ο νοων νοητω !

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία:

2022-11-20 18:53

Μήνυμα: Κύριε η Κυρία 15:06 πολύ καλά κάνει το συγκεκριμένο site και προβάλλει το θέμα συνέχεια Ας βγάλουν ενα δελτίο τύπου οι του Δήμου να μας πουν ενέργειες που έχουν γίνει η θα γίνουν και με χρονοδιάγραμμα. Για ολα τα αλλά ξέρουν να προβάλλονται (πανηγύρια, χορούς, ταξίδια κλπ).