ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ!!

2021-03-03

Ρεπορτάζ By Sakis

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα γονέων και μαθητών της Ανατολικής Αλμωπίας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αριδαίας για τις μετακινήσεις τους από και προς την πόλη της Αριδαίας και ειδικότερα για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στα λεωφορεία.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας, καθημερινά έχει ένα λεωφορείο και τελευταία έβαλαν ακόμη ένα, τρεις φορές την εβδομάδα!! που και πάλι όμως οι μαθητές δεν εξυπηρετούνται για όσους έχουν 6 ώρες μάθημα.

Πέραν των ανωτέρω και σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλαν, επειδή οι μαθητές είναι αρκετοί, υπάρχουν πολλοί όρθιοι, δεν τηρούνται οι αποστάσεις κλπ μέτρα που προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο, ενώ στα λεωφορεία αυτά πολλάκις επιβιβάζονται και πολίτες που δεν είναι μαθητές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγιεινή και ασφάλεια των μαθητών και γενικά για τους επιβαίνοντες στα λεωφορεία.

Τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές ζητούν από τους αρμόδιους να δοθεί λύση στο θέμα αυτό, πριν να είναι αργά!! 

03-3-2021/13:31