ΑΡΙΔΑΙΑ: ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-29

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις των Χατζηδημητρίου Σάκη και Παρούτογλου Νίκου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αναφορικά με το 12ο θέμα που αφορούσε ''Αντικατάσταση παραιτηθέντων τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης της Λουτρόπολης-Πέλλας΄΄, η οποία ειρήσθω εν παρόδω έλαβε χώρα πριν 1,5 περίπου χρόνο...

... ο Πρόεδρος της Δημοτικού Συμβουλίου Βάσκος Δημήτρης, ξεκίνησε τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού πριν ο Χατζηδημητρίου  Σάκης πρότεινε σαν μέλος τον πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας Πασόη Δημήτρη και η παράταξη Μπάτση την Πασόη Μαρία.

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των συμβούλων με αποτέλεσμα να διακόψει τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και να επανέλθουν στην αίθουσα μετά από λίγα λεπτά για το πέρας της ψηφοφορίας. Τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Γεωργίου Χρήστος, καθόσον ο Μπίνος Δημήτρης απουσίαζε, διαφωνώντας με την όλη διαδικασία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Να σημειώσουμε ότι κατά τη συζήτηση του παραπάνω θέματος ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της επιχείρησης της Λουτρόπολης, είχε αποχωρήσει, λόγω συμμετοχής του σε σύσκεψη με τους Βουλευτές της Πέλλας στην τ.κ Αρχαγγέλου-Πέλλας για το κεράσι. 

Στο διά ταύτα και ύστερα από ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ!!, αποφασίσθηκε η αναπλήρωση των δύο παραιτηθέντων μελών από τους Πασόη Δημήτρη και Πασόη Μαρία.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

29/6/2022