ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ… ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-05-03

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 03/5/2022, όπως αναμενόταν και πάλι μέσα σε οικογενειακό κλίμα, η διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, όπου συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ και τα 12 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Απόντες από τη συνεδρίαση, άπαντα τα μέλη της αντιπολίτευσης (Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Παρούτογλου) με παρόντες όλα τα μέλη της συμπολίτευσης και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Τσιμτσιρίδη Γιώργου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την αποκάλυψη, τόσο από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστου, όσο και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκου Δημήτρη, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον τερματισμό των διαδικτυακών συνεδριάσεων και την έναρξη των διά ζώσης συνεδριάσεων όλων των οργάνων του Δήμου, ενώ ο πρώτος δεν παρέλειψε να ρίξει και τα... καρφάκια του για την αντιπολίτευση όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Στο διά ταύτα, αποφασίσθηκε η πρόσληψη 12 ατόμων Ι.Δ.Ο.Χ. από το πρόγραμμα μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών του ΟΑΕΔ, ήτοι επτά εργάτες καθαριότητας, δύο εργάτες πρασίνου, ένας υδραυλικός, ένας ελαιοχρωματιστής και ένας οικοδόμος, ενώ θα διατεθούν και πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ για «Ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας .

Κατά τα λοιπά, όπως προαναφέραμε και τα 12 θέματα ψηφίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

03/5/2022