ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ… (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

2023-01-22

Έναν συγκλονιστικό αγώνα παρακολούθησαν πριν λίγο,  σήμερα Κυριακή 22/01/2023 οι 500-600 περίπου φίλαθλοι και οπαδοί των ομάδων του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τέρμα των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε και την υπεροχή η ομάδα του Βόλου. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, τα ηνία ανέλαβε η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, η οποία κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, μέσα στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, φαίνεται ότι μάλλον η ομάδα της Αλμωπίας, επαναπαύθηκε στο αποτέλεσμα, με συνέπεια να ανέβει κατακόρυφα η ομάδα του Βόλου και να απειλήσει ουκ ολίγες φορές την εστία του Ντόκιτς.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, την υπεροχή την είχαν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα αυτή να μετατραπεί σε τέρμα και έτσι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες, ισόπαλες 2-2 και μάλλον ικανοποιημένες από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε ποιος κέρδισε τη μάχη της κερκίδας και τα μικροεπεισόδια που έλαβαν χώρα σ΄ αυτές.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο-φώτο...

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιντώρης (Θεσπρωτίας), Αναστασιάδης (Σερρών), Δανδανόπουλος (Ξάνθης).

4ος Κεχαγιάς (Κοζάνης) 

Συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: (Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, (75' Λεσάι), Έππας, (88' Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας, (68' Μπρέγκνα), (89' Καρυπίδης), Μανωλάκης.

Νίκη Βόλου: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος)

Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, (68' Κυριακίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, (57' Τζιώρας), Τσουκαλάς, (85' Κριμιτζάς), Μιράντα, Ροχάνο, (46' Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων του Α΄ομίλου της Super League 2 σήμερα Kυριακή 8 Ιανουαρίου: