ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ (ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) ΓΙΑ ΔΥΟ!! (ΦΩΤΟ)

2022-05-31

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 31/5/2022 η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ως είθισται πριν τη συζήτηση των παραπάνω θεμάτων τέθηκαν από τα μέλη της αντιπολίτευσης (Προκοπίδης Ευάγγελος και Παπαδοπούλου-Λαζάρου Σταυρούλα) διάφορα τρέχοντα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της Αριδαίας και γενικότερα της Αλμωπίας.

Για τα όσα ενδιαφέροντα ακούσθηκαν και λέχθηκαν στην παραπάνω συνεδρίαση, θα δείτε σε βίντεο και θα ενημερωθείτε σε επόμενες αναρτήσεις μας, αλλά αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το παρακάτω γεγονός που έλαβε χώρα, που ενδεχομένως η... αποκρυπτογράφησή του να δίνει είδηση!!

Συγκεκριμένα και ενώ τα μέλη της Επιτροπής έλαβαν τη θέση τους, που σημειωτέον η συνεδρίαση έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος εξακολουθούσε να κάθεται στο γραφείο του.

Σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας γιατί δεν κάθεται μαζί με τα άλλα μέλη προς διευκόλυνση του έργου μας, αναφορικά με την κάλυψη της συνεδρίασης (βίντεο και φώτο), απάντησε, δείχνοντας τον Προκοπίδη Ευάγγελο, ότι '' Δεν μπορώ να πάω γιατί στη θέση που κάθομαι συνήθως στις συνεδριάσεις... καταλήφθηκε από τον ''υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας''!!, κάτι που μάλλον φαίνεται να ικανοποίησε τον Προκοπίδη αν κρίνουμε από το χαμόγελο που ζωγραφίσθηκε στο πρόσωπό του, χωρίς μάλιστα να σχολιάσει την ατάκα του νυν Δημάρχου.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...  

31-5-2022