ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ Η Τ.Κ ΤΣΑΚΩΝ-ΠΕΛΛΑΣ!!

2022-07-31

Αναστατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Κυριακή 31/7/2022 μεσημβρινές ώρες η Αριδαία και η τοπική κοινότητα Τσάκων-Πέλλας, από τις σειρήνες των περιπολικών και πυροσβεστικών οχημάτων που πήγαιναν άρον-άρον στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ.

Τι είχε συμβεί; Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας

Προσοχή τοξική αμμωνία στη ΓΕΚΟΣΑ!! Διαρροή τοξικής αμμωνίας στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ στο δρόμο Τσακων - Πολύκαρπης. Διαρροή τοξικής αμμωνίας σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της ΓΕΚΟΣΑ με τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας να είναι σε επιφυλακή.

Στο σημείο βρίσκεται ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Νομού Πέλλας κ Ζωής Γιωτης με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, άντρες της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Ιατρίδης μαζί με την αντιδήμαρχο Πολυξένη Νάνου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στη ΓΕΚΟΣΑ και την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη ενώ έθεσε σε επιφυλακή τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις σε απόσταση 800 μέτρων μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

ΠΡΙ ΛΙΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ

 Αποκαταστάθηκε η βλάβη διαρροής τοξικής αμμωνίας στη ΓΕΚΟΣΑ. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας θέλει να ευχαριστήσει την υπηρεσία πολίτικης προστασίας του Δήμου Αλμωπίας για το επίπεδο ετοιμότητας της, την Πυροσβεστική υπηρεσία Αριδαίας και Νομού Πέλλας, τους άντρες της ΕΜΑΚ αλλά και την Ελληνική αστυνομία για την άμεση επέμβαση τους στη ΓΕΚΟΣΑ. 

Ο Δήμος Αλμωπίας αντιμετώπισε άμεσα το πρόβλημα που προκλήθηκε με την διαρροή τοξικής αμμωνίας στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η ασφάλεια των πολιτών. 

31/7/2022