ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!!

2024-05-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ... ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ!!

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η προ ολίγου, σημερινή, Τετάρτη 15/5/2024 Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, με την ανάρμοστη  συμπεριφορά προς το πρόσωπο του τέως Δημάρχου Μπάτση Χρήστου, εκ μέρους της Διευθύνουσας της επιχείρησης της Λουτρόπολης, Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη, με αποτέλεσμα, ύστερα από τις συστάσεις του Δημάρχου προς αυτήν και τα τυπικά συγγνώμη που ψέλλισε πολλάκις η ανωτέρω, ο τέως Δήμαρχος, σεβόμενος το θεσμικό του ρόλο, αποχώρησε από τη συνεδρίαση και μαζί του όλη η παράταξη.

Μία  συμπεριφορά της νεοπροσληφθείσας Διευθύνουσας, η οποία εξέθεσε παράλληλα και την παράταξη του νυν Δημάρχου. Μάλλον θα πρέπει να τις μιλήσει κάποιος για τους κανόνες καλής συμπεριφοράς, καθόσον απευθύνεται σε αιρετούς και άτομα που διετέλεσαν Δήμαρχοι με την ψήφο των πολιτών της Αλμωπίας.

Δείτε σε επόμενες αναρτήσεις μας, αναλυτικά και σε βίντεο όλα όσα έλαβαν χώρα στην παραπάνω συνεδρίαση.

15/5/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-05-15 22:38

Το Όνομά σας: Υ/Φ

Μήνυμα: Ηταν η έμπειρη σύμβουλος που θα έσωζε τα Λουτρά από τους τυχοδιώκτες Αλμωπιείς . Με το βαρύ βιογραφικό, η περιζήτητη στις επιχειρήσεις που τα παράτησε όλα για χάρη μας . Δυστυχώς φάνηκε το επίπεδό της. Γιατί άραγε δεν την προσέλαβε κανένας με τόση εμπειρία ?