ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ (ΛΑΚΗ) ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-01-23

Ρεπορτάζ By Sakis

Συνεδρίασε πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 23/01/2023, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης και ειδικότερα, η σύνταξη της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2022 (άρθρο 73 παρ.2 του Ν.3852/2010), καθώς...

...και η χορήγηση έγκρισης ή μη εισόδου - εξόδου οχημάτων από την υφιστάμενη μεταποιητική μονάδα (μηχανουργείο γενικών κατασκευών) με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία με την επωνυμία "GEPALIFT Ι.Κ.Ε.", που βρίσκεται στα με αριθμ. 482α_-_483_-_2105β_- 579ιβ αγροτεμάχια του αγροκτήματος Αριδαίας της ομώνυμης Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας, μέσω δημοτικής αγροτικής οδού η οποία συμβάλλει στην επαρχιακή οδό 7 "Αριδαία-Πιπεριά-Λουτράκι-Λουτρά Λουτρακίου".

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων τον λόγο ζήτησε και έλαβε το μέλος της Επιτροπής και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος (Λάκης) θέτοντας κάποια θέματα στον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Μπάτση Χρήστο.

Αίσθηση και ερωτηματικά προκάλεσε η συμβουλή που έδωσε ο νυν Δήμαρχος Αλμωπίας προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Προκοπίδη Ευάγγελο, την οποία μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο της ιστοσελίδας μας, μαζί με τους άλλους διαλόγους...

23/01/2023