ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΜΩΠΟΥ-ΠΑΟΚ Β ΄.... (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-05-20

Ρεπορτάζ By Sakis

1.- Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και οι κερκίδες ήταν σχεδόν γεμάτες. Οι καλές καιρικές συνθήκες αλλά και το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης, έφεραν τον κόσμο στο γήπεδο, που ξέσπασε σε χειροκροτήματα κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από την καταπακτή στον αγωνιστικό χώρο (ΒΙΝΤΕΟ).

2.- Δεν ξέχασαν οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού και τίμησαν τη χθεσινή ημέρα 19 Μαϊου, ημέρα Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ανοίγοντας σχετικό πανό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ενός λεπτού σιγή μάλιστα κρατήθηκε από τον Διαιτητή, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους πριν το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

3.-Τον αγώνα παρακολούθησαν και περί τους 70-80 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ Β΄., οι οποίοι υποστήριξαν την ομάδα τους φωνάζοντας διάφορα συνθήματα, μεταξύ αυτών και κατά του Πειραιά και του Ολυμπιακού. Αρνητικά σχολιάσθηκε από μερίδα φιλάθλων του Αλμωπού, ότι στους παραπάνω οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, μετείχαν και άτομα από την Αλμωπία, τα οποία μάλιστα ανέμιζαν την σημαία του συνδέσμου των φίλων του ΠΑΟΚ Αριδαίας, κάτι το οποίο προξένησε άσχημη εντύπωση στους φιλάθλους της Αριδαίας. Μετά το πέρας της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β΄. κατευθύνθηκαν στην κερκίδα των οπαδών τους, πανηγυρίζοντας μαζί τους και ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη (ΒΙΝΤΕΟ)

4.-Ανήσυχοι οι προπονητές των δύο ομάδων, τόσο ο Τυριακίδης Γιώργος, όσο και ο γνωστός Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία έδιναν εντολές και οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους (ΦΩΤΟ)

5.-Σε ετοιμότητα και το πλήρωμα του ασθενοφόρου, προκειμένου προσφέρει τις υπηρεσίας του σε περίπτωση που απαιτηθεί. Μακάρι να είναι αχρείαστοι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… (ΦΩΤΟ)

6.-Για μία ακόμη φορά στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας και υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ Γιάννου Δημήτρης, ο οποίος κλέβοντας λίγο από τον προεκλογικό του χρόνο, βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Επίσης αρκετές και οι παρουσίες γνωστών προσώπων στις κερκίδες του σταδίου.(ΦΩΤΟ, πατήστε ΚΛΙΚ δεξιά και αριστερά της φώτο)

20/5/2023