ΑΡΙΔΑΙΑ: Ο ''ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ''  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ'' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-12-31

Ρεπορτάζ By Sakis

Με την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Λουτρόπολης και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, ξεκίνησε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, χθες Παρασκευή 31/12/2022, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σ΄αυτήν.

Αμέσως μετά η συζήτηση συνεχίσθηκε με τα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου μεταξύ άλλων.

1.-Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της επιχείρησης ύψους 4 εκατ. ευρώ, κατά πλειοψηφία, αφού το μέλος Πασόης Δημήτρης, ψήφισε ΛΕΥΚΟ, χαρακτηρίζοντας αυτόν ''φουσκωμένο προϋπολογισμό''!!

2.-Επίσης αρκετός λόγος έγινε κατά τη συζήτηση του 2ου θέματος που αφορούσε την εξέταση αιτημάτων για ανανέωση των μισθωτηρίων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Λουτρόπολης, όπου έγινε γνωστό ότι κάποιοι από αυτούς, δεν πληρώνουν τα ενοίκια, παρά τις συνεχείς έγγραφες οχλήσεις της Διοίκησης, με αποτέλεσμα η Διοίκηση να αναγκαστεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αυτό φυσικά που έκανε εντύπωση, ήταν το ύψος του μισθώματος των παραπάνω επαγγελματιών, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 86,00 ευρώ το μήνα!! και ετησίως στα 1.000,00!! ευρώ περίπου, και το οποίο δεν καταβάλλουν στην επιχείρηση!!

Επί του θέματος και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος ακούσθηκαν αρκετές προτάσεις, και τελικά αποφασίσθηκε, στα νέα μισθωτήρια που θα υπογραφούν, να υπάρχουν οι όροι, καταβολής του 50% του ποσού εφάπαξ στον πρώτο μήνα, αλλά και η υποχρέωση των επαγγελματιών να διατηρούν τα καταστήματά τους ανοικτά και όχι να τα λειτουργούν κατά διαστήματα!!

3.-Τέλος, αποφασίσθηκε ομόφωνα να ικανοποιηθεί το αίτημα των εκμεταλλευτών του εστιατορίου, σχετικά με τον συμψηφισμό των οφειλών τους προς την επιχείρηση, με τις παρεχόμενες από αυτούς υπηρεσίες προς αυτήν και ειδικότερα με τις δαπάνες για δεξιώσεις κλπ εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο εστιατόριο εκ μέρους της επιχείρησης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

31/12/2022