ΑΡΙΔΑΙΑ: ΝΕΟ… ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Η ''ΑΣΠΡΗ ΑΠΟΘΗΚΗ'' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-11-22

Ρεπορτάζ By Sakis

Μετά δυστυχώς τα θλιβερά περιστατικά, φθορών και βανδαλισμών , αλλά και των συμπλοκών μεταξύ ομάδων νεαρών ατόμων στο κτίριο και στον χώρο της ''Λαϊκής Αγοράς'', πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας, όπως σας είχε ενημερώσει προ ημερών η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), φαίνεται ότι κάποιοι βρήκαν άλλον χώρο για να εκτονωθούν, καθόσον ο χώρος του ΚΤΕΛ, ύστερα από τα δημοσιεύματά μας μάλλον... κάηκε!!

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, βρήκαν νέο... καταφύγιο και νέο ... πεδίο δράσης, που δεν είναι άλλο από την λεγόμενη εγκαταλελλειμένη ''ΑΣΠΡΗ ΑΠΟΘΗΚΗ'', που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μάλιστα έναντι του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας και πλησίον του 1ου Γυμνασίου της πόλης (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες ως άνω πληροφορίες, ομάδες ατόμων, πιθανώς μαθητών, εισέρχονται, άγνωστο πως, καθόσον οι πόρτες είναι κλειδωμένες, και ανεβαίνουν στους ορόφους του παραπάνω κτιρίου, με αποτέλεσμα πρόκλησης ατυχήματος, είτε από τυχόν πτώση τους από τα ανασφάλιστα παράθυρα κλπ χώρους , είτε τυχόν τραυματισμό τους από τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται διασκορπισμένα στο χώρο.

Όσον αφορά την εκεί παρουσία τους και το τι πράττουν είναι (γνωστό) άγνωστο...

22/11/2022