ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΙΑ... ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-04-11

ΣΧΟΛΙΑ 2

Όπως είναι γνωστό την Πέμπτη 07/4/2022 επισκέφθηκε την Αλμωπία κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» με επικεφαλής τον Χρήστος Παπαστεργίου, καθώς και το στελέχος της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή της Πέλλας, Γιάννη Ανεστάκη, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος δήμου Πέλλας (Γιαννιτσών) 

Εκτός από τις επισκέψεις στη ΓΕΚΟΣΑ στην Αριδαία, συναντήθηκε και με κτηνοτρόφους της περιοχής συζητώντας τα προβλήματα του κλάδου τους.

Η επίσκεψη έκλεισε με μία ευχάριστη παρέα όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος (Παπαστεργίου) σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σε γνωστό ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ της Αριδαίας, όπου συμμετείχαν, τρεις πρώην Δήμαρχοι της Αλμωπίας (Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Πασόης) και ένας Δημοτικός Σύμβουλος ο οποίος είναι και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα, Προκοπίδης Λάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο μενού εκτός από τους νόστιμους μεζέδες, τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, ενώ τέθηκε και το θέμα της μη διά ζώσης συνεδριάσεων των οργάνων στον Δήμο Αλμωπίας, όπου αρνείται να εφαρμόσει η Δημοτική Αρχή. Απαντώντας για το θέμα αυτό ο παραπάνω επικεφαλής του συνδυασμού ''Πραξεις για τη Μακεδονία'', είπε ότι ''Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα''!!

Από την παρακάτω φώτο που ανήρτησε ο ίδιος ο Παπαστεργίου, την οποία και αλιεύσαμε, κάποιοι... έλαμψαν με την παρουσία τους, ενώ κάποιοι άλλοι έλαμψαν δια της απουσίας τους, οι οποίοι αν και κλήθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, για τους δικούς τους λόγους δεν παρέστησαν!!

Δείτε την παρακάτω φώτο και θα καταλάβετε...

11-4-2022/09:19

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-04-11 14:37

Μήνυμα:

Εκ πρώτης όψεως,η αναγνωση της φωτογραφίας,δείχνει απόλυτη και καθολικη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Μπινο,τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε κομματικό επίπεδο.Την διαπίστωση αυτή ισχυροποιεί απόλυτα και η ηχηρή απουσία του Παρουτογλου.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-04-11 21:27

Μήνυμα:

ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΉ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΈΕΙ (μια φωτό χίλιες λέξεις ), ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ (κόψε πρόσωπα και  βγάλτε συμπερασματα).
Κ.δντα του SITES ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΤΕ ΕΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;
Ενας καλόπιστος Πολίτης.