ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-06-30

Ύστερα επιτέλους από την ταλαιπωρία που υφίσταντο για αρκετά χρόνια οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, υποκατάστημα Αριδαίας, από τις συχνές βλάβες του ΑΤΜ όπου οι συναλλασσόμενοι με αυτήν έφευγαν άπραγοι ειδικά εάν τύχαινε και χαλούσε το ΑΤΜ το Π/Σ/Κ...

... το οποίο θέμα είχε αναδείξει πολλάκις η ιστοσελίδα μας, ύστερα από καταγγελίες κατοίκων, πριν μερικές ημέρες και ειδικότερα την 09/6/2022 αντικαταστάθηκε το ΑΤΜ με έναν καινούργιο νέας τεχνολογίας όπου εξυπηρετεί τους πελάτες, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα χωρίς πρόβλημα.

Ένα άλλο θέμα όμως που αντιμετωπίζουν ειδικά το Καλοκαίρι οι συναλλασσόμενοι με το ΑΤΜ της παραπάνω τράπεζας και ειδικά οι ηλικιωμένοι, είναι ότι αναμένουν στην σειρά ενίοτε και για πάνω από 10 λεπτά μερικές φορές κάτω από τον καυτό ήλιο και με υψηλές θερμοκρασίες, όπως θα δείτε παρακάτω στην σημερινή φώτο.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, μερικοί προτείνουν εάν θα μπορούσε να τοποθετηθεί μία τέντα, ώστε να προφυλάσσει έστω και στοιχειωδώς τους πελάτες κατά την αναμονή τους στο ΑΤΜ.

30/6/2022